OLDALVONAL

Shane Tusupot megőrjíti Hosszú Katinka boldogsága

Shane Tusup nem adja fel, újabb meghökkentő ötlettel állt elő Hosszú Katinka exférje. A háromszoros olimpiai bajnok úszóedző ezúttal női focikapitány lenne Magyarországon, az időzítés sem lehet véletlen.
  • Szerző: ST

A napokban derült ki, hogy Hosszú Katinkára rátalált a szerelem a korábbi úszó és modell, Gelencsér Máté mellett. A hír kirobbanása előtt jobbára a nyuszijával és új hobbijával, a golfozással foglalkozó Shane Tusup vélhetően nehezen viselte ezt, bedobott tehát egy őrült ötletet.

Női focikapitány lenne Magyarországon

A folyamatosan a magyar rajongók kegyeit kereső fenegyerek a női nemzeti csapat szövetségi kapitányi pozíciójára ajánlkozott fel.

Tudom, hogy visszavonultam az edzősködéstől, hogy a Long Drive golfvilágbajnokságon szerepeljek,

de ha az országnak igazán szüksége van rám, szívesen segítenék Magyarországnak, hogy 2023-ban világbajnoki címet nyerjen

– írta Tusup közösségi oldalán, a szöveg mellé pedig a 2018-as Év edzője díjat átvevő fotóját töltötte fel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Since the Woman’s World Cup started, it came to my attention that the Hungarian women’s team wasn’t qualified! Then to make matters worse I read something about it not happening as far back as 1991?! How is this possible? This is not okay! The country is too talented to not be represented at the highest level in every sport! I know I retired from coaching to chase a Long Drive Golf World Championship, but if the country really needed me, I’d help the women of Hungary go win a 2023 World Cup title #HardestWorkerInTheIndustry #worldlongdrive #golf #golfer #golfing #golfswing #golftraining #golfpractice #longdrive #longdrivers #golfgods #golferslife #golflife #golfers #golfinstruction #golflesson #golfstagram #instagolf #golfclub #golftips #golfday #golfpro #golfaddict #golfchannel #golfcoach #golfisfun #golffitness #golfporn #trainingday #golfislife @24ponthu @blikkhu @mlsztv @nso.hu

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

 

A magyar rajongók kegyeit keresi

A korábban már a magyar férfi válogatott irányításáról is álmodozó Shane Tusup ezzel a kijelentésével újra kapott egy kis rivaldafényt Magyarországon. A bejelentését követően pedig a magyar sajtót bújta, hol hozzák le a hírt. Ezeket pedig megosztotta közösségi oldalán, ahol már tizenkétezer követőt vesztett el a Hosszú Katinkával történt végleges szakítása után. Ráadásul a rajongóinak több, mint a negyven százaléka magyar. Nem véletlen tehát, hogy a kedvükben próbál járni a saját hazájában ismeretlennek számító Tusup.

Érdekes időpontokban állt elő az őrült ötleteivel

Külön érdekesség, hogy Tusup akkor állt elő megdöbbentő terveivel, amikor Hosszú Katinkával történik valami. Januárban jöttek a hírek, hogy megegyeztek a válásról az Iron Lady-vel, erre az amerikai az úszásnak hátat fordítva Long Drive golfban lenne világbajnok, amitől jelenleg finoman fogalmazva is nagyon messze áll
Február legvégén derült ki, hogy véget ért a válóper, végleg elszakadt egymástól Shane és Katinka. Nem sokat kellett várni arra, hogy ezt követően Marco Rossi babérjaira törve, a magyar férfi-válogatott szövetségi kapitányának jelentkezzen be Tusup.

Próbál tehát a felszínen maradni Magyarországon, de egyre kilátástalanabb a helyzete a feltűnési viszketegségben szenvedő korábbi közönségkedvencnek. Vajon mi lesz a következő eszement ötlete?

És ezeket olvastad már?