OLDALVONAL

Schumacher menedzsere: Reménykednünk kell!

Kiállítás nyílt a Forma-1 rekordvilágbajnokának sikereiről. A több mint két éve az életéért küzdő Schumi családja is részt vett a megnyitón, de csak a menedzsere beszélt.
  • Szerző: vav

Mától két évig látogatható az egyik német befektetési tanácsadó épületében a Michael Schumacher sikereit bemutató kiállítás. Az apropót az adta, hogy a DVAG nevű cég 20 éve áll Schumi mellett támogatóként.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka távollétében a családtagjai vettek részt az ünnepélyes megnyitón: a felesége, Corinna, a gyermekeik, Gina Maria és Mitch, valamint az édesapja, Rolf. Õk a Schumi hogylétével kapcsolatos szigorú hírzárlat miatt most sem nyilatkoztak, a család nevében – mint mindig – most is Sabine Kehm menedzser beszélt.

Mint mondta, a kiállítás azoknak az időknek állít emléket, amikor a legendás pilóta a Benetton, a Ferrari, majd a Mercedes autóival sikert sikerre halmozott.

„A Schumacher család nagyon örül a kiállításnak. Michael a sport egy ikonja, a történelem legsikeresebb autóversenyzője. És néha, az ehhez hasonló napokon jó visszaemlékezni erre. Természetesen hiányzik Michael. Természetesen sajnálatos, hogy nem lehet itt. És senki más nem lenne itt szívesebben, mint ő.

Ami történt, azon nem változtathatunk. El kell fogadnunk, reménykednünk kell, és minden lehetséges módon támogatnunk, hogy egy nap újra itt lehessen velünk

- fogalmazott Sabine Kehm.

Schumi famíliája hosszú idő után most mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt. Corinna asszony sugárzott az erőtől, fogadta az üdvözléseket, de a mosolya nem is lehetett őszinte: férje a súlyos koponyasérüléssel járó síbalesete után, mégiscsak több mint két éve küzd azért, hogy visszatérjen az életbe.

Az ingyen látogatható marburgi interaktív kiállításon, a fotókon túl látható többek között egy-egy eredeti Mercedes Ezüst Nyíl és Ferrari versenyautó (egy Benettonba be is lehet ülni), Schumacher magángyűjteményéből pedig számos trófea, sisak és ruhadarab is.

És ezeket olvastad már?