OLDALVONAL

Egyszer csak Amerikában jelent meg a Schumacher család, ez áll a háttérben

Több okból is különleges Michael Schumacher és családtagjai számára a vasárnapi F1-futam helyszíne. Micknek édesanyja és a nővére is a helyszínen szurkol.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap (21.00, tv: M4 Sport) a texasi Austinban rendezik a Forma-1 Egyesült Államok Nagydíját. Az egyetlen amerikai csapat, a Haas színeiben versenyző Mick Schumachernek a helyszínen szurkol majd édesanyja, Corinna és nővére, Gina Maria is. A helyszín több okból is különleges Michael Schumacher családja számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Itt volt Schumacher utolsó előtti versenye, és a közelben vett lovasbirtokot a feleségének

Itt volt Schumacher utolsó előtti versenye, és a közelben vett lovasbirtokot a feleségének
(Fotó: AFP)

Nem véletlenül éppen ezt a futamot nézik meg személyesen: ottani léptékkel szinte a szomszédban van Schumiék texasi lovasbirtoka.

„Természetesen nagy öröm itt lenni és eltölteni egy kis időt a környéken. Azt azért nem mondanám, hogy számomra ez hazai pálya, de a csapatunk valóban itthon van”

- mondta a 22 éves Mick Schumacher.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Schumacher (@michaelschumacher) által megosztott bejegyzés

A 2013-as súlyos síbalesete óta ápolásra szoruló, hétszeres F1-világbajnok pályafutása utolsó előtti futama volt az első austini nagydíj. A kilenc évvel ezelőtti verseny idején derült ki, hogy a legenda vett egy 400 hektáras birtokot (CS Ranch – azaz Corinna Schumacher Ranch) Texas északi részében, Gordonville-ben.

Corinna asszony és a lányuk, Gina is a westernlovaglás szerelmese, utóbbi azóta világ- és Európa-bajnok.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
És ezeket olvastad már?