OLDALVONAL

Sarapova bonyolult, de működő távkapcsolatban él

Leginkább Skype-on és telefonon tartja a kapcsolatot a szerelmével Marija Sarapova. Barátnője sincs az utazó teniszcirkuszban. Az örömét, bánatát leginkább a stábja tagjaival tudja csak megosztani.
  • Szerző: Ripost

Marija Sarapova 2012 óta randizik bolgár kollégájával, Grigor Dimitrovval. A kapcsolatukat két évvel ezelőtt vállalták föl a nyilvánosság előtt.

Az orosz-amerikai teniszezőnő az év nagy részében mégis kicsit magányosnak érzi magát: a barátait nem a sportág berkeiből választja. Szerinte lehetetlen igazi barátnőre lelni a tornákon:

„Mégsem vacsorázhatok együtt valakivel jóízűen, akit aztán másnap le kell győznöm a pályán.”

A kedvesével pedig éppen amiatt találkozik ritkán, mert ő is az utazó teniszcirkusz tagja. Csak ritkán szerepelnek ugyanazon a tornán, de ha mégis, akkor sincs sok idejük egymásra:

„Nem egyszerű, ha mindkét félnek a munkáját kell előtérbe helyezni.”

Sarapova szerint a teniszezőknél ez még bonyolultabb a rengeteg utazás miatt.

A Welt am Sonntagnak elmondta: természetesen igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni, de jobbára Skype-on és telefonon tartják a (táv)kapcsolatot. Dimitrov és a szülei, barátai távollétében elsősorban a stábja tagjaival osztja meg az örömeit, problémáit.

Modell és gumicukorgyáros

Nyughatatlan, mindig új kihívásokat kereső embernek tartja magát, de hiába a tenisz melletti sikerei modellként, dizájnerként vagy éppen a saját édességmárkája (nyalókák, gumicukrok) tulajdonosaként – egyelőre nem gondolkozik a sportkarrierje utáni életről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?