OLDALVONAL

Rossz hírt üzent Schumacher felesége

Corinna asszony a menedzseren keresztül reagált a találgatásokra.
  • Szerző: vav

"Drámai közlemény Schumacher feleségétől" - ezzel a túlzó címmel jelent meg cikk a német InTouch magazinban. Egy biztos: nem jó hír, hogy az össznépi bizakodás közepette Corinna Schumacher megerősítette, nagy a baj Michael Schumachernél. Más kérdés, hogy új információt nem tudhatunk meg, de a lap szerint éppen ez az aggasztó.

"Michael érdekében született az a döntés, hogy megvédjük a magánszférát a nyilvánosságtól. Leszögeztük, hogy valami súlyos dolog történt"

- üzente Schumi neje Sabine Kehm menedzseren keresztül.

A magazin a sorok között olvasva úgy értelmezi az elhangzottakat, hogy

"ezek szerint a helyzet még kilátástalanabb, mint amitől tartottunk".

Talán az indokolja az elkeseredést, hogy az utóbbi időben felröppentek hírek a bizakodó családtagokról, illetve arról is, hogy a nagybeteg legendát új reménysugárként egy texasi klinikán gyógyíthatják. A mostani közlés azonban semmilyen pozitív kapaszkodót nem tartalmaz, úgy tűnik ki belőle, hogy még mindig változatlan a helyzet.

A hétszeres F1-világbajnok majdnem négy éve szenvedett súlyos fejsérülést síelés közben. Évek óta svájci otthonában ápolják, a gondosan titkolt egészségi állapotáról hivatalosan legutóbb több mint egy éve beszélt Kehm - és akkor se mondott sokat. Azóta is csak találgatnak róla, a rajongók és a nem beavatott ismerősök egy része pedig háborog a hírcsend miatt.

És ezeket olvastad már?