OLDALVONAL

Rossz hírt kapott Michael Schumacher felesége

Szélmalomharcot vív Corinna. A bíróság sem állt a Forma-1-legendát ápoló asszony mellé.
  • Szerző: vav

Minél tovább titkolják a 2013-as síbalesete óta ápolt Michael Schumacher állapotát, annál nagyobb nyomás nehezedik a családra a rajongók és a nagy érdeklődést kiszolgálni (vagy inkább meglovagolni?) igyekvő média részéről. Ebből rengeteg kínos ügy adódik. Most elsőfokon el is vesztett egy sajtópert Schumi felesége.

Corinna asszony a Die Aktuelle című bulvármagazintól követelt 50 ezer euró (15,5 millió forint) kártérítést - ám a bíróság ezúttal nem a javára döntött.

Schumi neje azt nehezményezte, hogy egy címlapfotón ő nevetett, a következő harsogó címmel: Corinna Schumacher - Egy új szerelem teszi boldoggá. Igen ám, de maga a cikk nem róla, hanem a 20 éves lányuk, Gina Maria Schumacher új szerelméről szólt. Az ő képe viszont csak egészen kis méretben, eldugva volt látható a címlapon, magyarázatként sokkal kisebb szöveggel is: "Lovagláskor ismerte meg az udvarlóját".

Kétségtelenül félrevezető volt a magazin, elsőre azt sugallta a felületes olvasóknak, hogy Corinna csalja meg az évek óta reménytelenül ápolt Forma-1-legendát. Pedig csak a lányuk szerelmes, az anya pedig ezért boldog.

A több mint 300 ezer példányban nyomtatott lap a trükkel a hamburgi bíróság szerint nem sértette meg az asszony személyiségi jogait. Más kérdés, hogy a magazin most megúszta ugyan a fizetést, de korábban már sokkal többet ráfizetett: amikor a megjelenés után Corinna nehezményezte a címlapot, a kérésének megfelelően nem terjesztették tovább a számot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?