OLDALVONAL

Részegen verte egy nő fejét a vodkapártoló birkózóelnök

Mert szerinte a hölgy nem harcolt eléggé keményen az olimpiai éremmeccsén. Két másik olimpikont pedig senkiknek hívott, miután ezüstöt nyertek.
  • Szerző: HBK

Inna Trazsukova azt állítja, hogy részegen kétszer fejen ütötte a sportág szövetségi elnöke. Trazsukova a nők 63 kilogrammos mezőnyében legyőzte Sastin Mariannát, de aztán az elődöntőt és a bronzmeccset is elbukta.

A sportoló elmondása szerint Mihail Mamiasvili a bronzmeccs után ment neki részegen, sértegette őt, kétszer pedig meg is ütötte a fejét, szemtanú viszont nem volt. Trazsukova fel akarja jelenteni Mamiasvilit, amint visszaér Moszkvába.

Nyilvánosan megalázott. Meg akarom ezt állítani, hogy a többi női sportolónak ne kelljen miatta szenvednie.

Mamiasvili azt nyilatkozta, hogy Trazsukova nem akart harcolni, ezzel pedig eldobott egy érmet Oroszországtól. Azt elismerte, hogy a meccs után keményen összeveszett a sportolóval, de az ütést tagadta, amit Trazsukova edzője is megerősíthet (róla mondjuk meg azt állította, hogy hisztérikusan viselkedett, nem valószínű, hogy kiállna a sportvezető mellett).

Mamiasvili állítólag két, ezüstérmet szerző orosz birkózónőt „senkiknek” nevezett a sajtóban, mert nem harcoltak elég keményen az aranyéremért a riói döntőben.

És ezeket olvastad már?