OLDALVONAL

Rémálom a stadionban, szexbotrány áldozata lett a fiatal lány

Nyomoznak az aljas zaklató ellen. Most először és utoljára engedte egyedül Katharinát a barátja a lelátóra.
  • Szerző: vav

A hétvégi Schalke-Nürnberg német Bundesliga-meccs 62 ezres közönségének többsége élvezte az 5-2-es hazai győzelmet hozó találkozót. A 22 éves Katharina K. számára azonban a kedvencei remeklése ellenére is borzalmas emlék marad.

 

A Schalke-táborban szexuálisan zaklattak!

- panaszolta a Bildnek.

Az orvosasszisztensként dolgozó lány most először - és utoljára - nem a barátjával ment a stadionba, mert Floriannak dolgoznia kellett. Ezt a helyzetet használta ki egy testes, borostás férfi. Előbb az előtte állva szurkoló Kathi fenekére csapott, majd még inkább felbátorodott.

"Először azt hittem, talán véletlen volt, de nem hagyta abba, sőt, simogatni kezdte a hátsómat"

- panaszolta az áldozat, majd elmondta: hiába lökte el többször is határozottan a rajta matató férfi kezét, az egyre pofátlanabb lett. Megpróbálta kikapcsolni a melltartóját is a ruhán keresztül.

 

A rendező sem segített

 

Segítséget kértem egy rendezőtől, hiszen szexuális zaklatás áldozata lettem, de azt mondta: előfordul az ilyesmi, ha nem tudom elfogadni, akkor inkább tévében nézzek meccset

- mesélte felháborodva az utóbb rendőrségi feljelentést tett német lány.

Védtelenül kénytelen-kelletlen visszament a helyére, próbált távolságot tartani zaklatójától, de az a haverjai röhögése kíséretében újra támadt. A lábai közé nyúlt, a kezét megpróbálta Katharina nadrágjába csúsztatni.

 

A lány ekkor már kétségbeesetten sikított, de hiába várt segítséget a közelükben állóktól. Zaklatója cimborái csak nevettek.

Mintha ők is vele csinálták volna. Annyira kiszolgáltatottnak és tehetetlennek éreztem magam! Szörnyű volt

- nyilatkozta az áldozat.

A Schalke a klubon belüli vizsgálatot, a gelsenkircheni rendőrség nyomozást indított az ügyben, s kérik, esetleges további áldozatok is jelentkezzenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?