OLDALVONAL

Pucéran mutat példát a világklasszis - fotók

Pályán és pályán kívül is sokat komolyodott az amerikai Harci Disznó. Ettől még meztelenre vetkőzik a kamerák előtt, és tovább gyûjti a tetkókat is.
  • Szerző: VaV

Németországban fenegyerekként tartották számon, de mára, az Egyesült Államokba hazatérve megkomolyodott Jermaine Jones. Legalábbis ő így tartja magáról.

A németeknél én csak a rossz fiú voltam. Igazából senki sem nézte, hogy mit csináltam a pályán.

Fiatalon tetszett neki, hogy úgy tekintettek rá, mint egy fenegyerekre, de ahogy öregszik, komolyodik is. Nem csak a kora teszi, hanem a gyermekei is.

Igyekszem olyan játékos lenni, akire fölnézhetnek a kölykei, és azt mondhatják: oké, olyan akarok lenni, mint apu.

Ennek talán csak az a fotósorozat mond némileg ellent, amit az ESPN magazin különkiadása jelentetett meg róla. Többek között bombázó tornászlány, izmos teniszbajnok, dögös focistalány, vadóc gördeszkás, atléta bestia és szexi golfozó csaj mellett pózolt pucéran.

A 33 éves középpályás, becenevén a Harci Disznó ijesztő jelenség a futballpályán. A játékstílusának is köszönheti, hogy ezernyi sérülés, műtét nyomait hordozza magán, de szinte mindent elfednek a testét borító tetoválások.

Ezek okozzák azt a fájdalmat, ami miatt a feleségem mindig azt mondja: hülye vagyok. De mit csináljak? Szeretem őket!

Vagyis lesz még több is. Eddig a legfájdalmasabb varrása egy csillag a térdén. Miután megcsináltatta, másnap alig tudott edzeni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?