OLDALVONAL

Percek alatt összeomlott a jegyértékesítés a magyar-román meccsre

Hiába az előre kiadott közlemények, a szurkolók hadát nem bírta el a rendszer. Az MLSZ szabadkozik, a várthoz képest 15-szörös a terhelés. A gépeik előtt elégedetlenkednek a drukkerek, a jegyirodáknál hosszú sorok állnak.

Előre lehetett sejteni, hogy a szeptember negyedikei magyar-román meccsre a hatalmas érdeklődés miatt nem lesz egyszerű feladat jegyhez jutni. Tudták ezt a Magyar Labdarúgó Szövetségnél is, közleményben figyelmeztették előre a drukkereket, hogy csak minden 10. érdeklődő fog belépőt kapni. A felkészültebb szurkolók délelőtt 10-kor már a gépek előtt ültek, hogy időben megvegyék a jegyet. Azonban a rendszer hibája keresztülhúzta a terveiket.

Gyakran fordul elő, hogy a fokozott érdeklődéssel várt események jegyértékesítő rendszere nem bírja a terhelést, az MLSZ-é most viszont rekord idő alatt omlott össze, 10 óra után pár perccel már nem működött. 

Különösen érdekes ez az MLSZ közleményét olvasva, a szövetség ugyanis az online jegyvásárlás gyorsaságától féltették a kártya nélküli szurkolókat. Ezért határozták meg, hogy ezek a drukkerek 500 jegyet vehetnek.

Miután az interneten sokkal gyorsabb lehet az értékesítés, lehet, hogy alig néhányan jutottak volna jegyhez azok közül, akik sorban állnak.

Nem kell aggódnia azonban azoknak, akik az online jegyvásárlás mellett döntöttek. A személyesen belépőt váltó társaik sem jutnak előnyhöz velük szemben, ugyanis nem csak az internetes, hanem a teljes rendszer leállt...

Vagyis a személyesen jegyet vásárlók sorai sem haladtak.

Az MLSZ fél 12 táján közleményben kért elnézést a Facebook-oldalán (az mlsz.hu ugyanis továbbra is elérhetetlen). Eszerint az online rendszert támogató szerver "akadozik".

A TEX tájékoztatása szerint a hiba elhárítása folyamatban van.

A szövetség a Ticket Expresst "jó időben a rendszer alapos tesztelésére kérte", de már egy órával az értékesítés kezdete előtt , 9-kor "a várt terhelés 15-szörösét mérték."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?