OLDALVONAL

Nikolics távozásáról pletykálnak, hogyan tovább?

Beszélt a jövőjéről a magyar gólzsák. Õ is értesült a vele kapcsolatos találgatásokról, utánuk is járt.
  • Szerző: vav

Nikolics Nemanja a csakfoci.hu-nak adott nyilatkozatában reagált azokra az amerikai pletykákra, amelyek szerint klubja, a Chicago Fire eladná vagy elcserélné.

A korábbi magyar válogatott csatár, a 2017-es MLS-szezon gólkirálya elmondta:

"Itt valóban van egy olyan lehetőség, hogy elcserélik a játékosokat, ezzel a szabállyal azonban én egyáltalán nem értek egyet, hiszen egy labdarúgó szerintem saját maga döntse el, hogy hol akar focizni. De Amerikában már évek óta így megy, ezt pedig tisztelni kell azoknak a játékosoknak, akik ide jönnek játszani. De nem akarom kikerülni a kérdésedet…

Az elmúlt hetekben az én fülembe is eljutottak olyan hírek, hogy nemsokára távozhatok Chicagóból,

mivel most érkeztem el az utolsó évemhez és a klub még a szerződésem lejárta előtt pénzt akar látni belőlem, ami valahol érthető is lenne, hiszen két évvel ezelőtt fizettek értem a Legiának. Utánajártam a dolognak, megkérdeztem, mi a helyzet velem.

Ezeket a híreszteléseket azonban rögvest cáfolták nekem a vezetőink és a sportigazgatónk, azt mondták, ezek csak pletykák.

Biztos vagyok benne, hogy ha értékesíteni akarnak, akkor odajönnének hozzám és megmondanák a szemembe, hiszen tettem már le itt annyit az asztalra, hogy ezt megérdemeljem"

- válaszolta a felvetésre Niko.

A csatár egy esetleges nyári klubváltással kapcsolatban elmondta: korai még erről beszélni, de a menedzserével beszélt a terveiről. Egyelőre sok minden függ attól, hogy akkor mi lesz vele a vezetők szándéka az amerikai klubjánál.

Nikolics a Chicago Fire idei első bajnoki meccsén nem került a keretbe, a következő kettőn kezdő volt, mindkétszer lecserélték a második félidő közepén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?