OLDALVONAL

Nem találod ki, hogyan készül Fiola ellen Cristiano Ronaldo!

A magyar csapat már vagy egy hónapja keményen edz. Egészen más módszerre esküszik a portugál. CR7 nem az edzéseken izzad.
  • Szerző: vav

Az Európa-bajnokságra 44 szűk esztendő után kijutott magyar fociválogatott tagjai már a második ausztriai edzőtáborukban izzadnak. Május 8-án kezdődött a közös munka Telkiben, azóta dolgoznak kőkeményen Dzsudzsák Balázsék. Ehhez képest egyik csoportellenfelük legnagyobb ásza, Cristiano Ronaldo nyaralással készül az Eb-re, többek között a magyar védők ellen.

A portugálok a Real Madrid friss BL-győztes sztárjuk nélkül játsszák a felkészülési meccseiket. Egyelőre mintha nem is hiányozna CR7: a minap nélküle lépték le 3-0-ra Norvégiát, s az Anglia elleni, csütörtök esti rangadót is legfeljebb a tévében nézi.

Míg nálunk előrehozták a bajnokság végét, és a válogatott csaknem egy hónapja együtt készül, addig CéRonaldo nyilván a hosszúra nyúlt szezon miatt kapott külön szabadságot a BL-döntőt követően. Ráadásul – a fináléban mutatott „játéka” alapján – a május végi edzésen összeszedett sérülésére is ráférhet még a pihentetés.

A barátaival ejtőző világklasszis luxusjachton, ibizai nyaralás közben lőtt fotói alapján jó formában van, de ez leginkább csak a kockahasára igaz.

Az Eb-n, június 22-én, Lyonban vélhetően Fiola Attila találkozik majd vele a leggyakrabban a pályán – ott eldőlhet, melyik felkészülési módszer vezet eredményre.

És ezeket olvastad már?