OLDALVONAL

Nem kértek a sztriptízéből, megsértődött a bombázó

Priscilla Salerno felajánlotta, hogy levetkőzik, ha a Salernitana feljut az olasz másodosztályba. A klubvezetők a szaván foghatták volna, mégis visszautasították.
  • Szerző: Ripost

A korábbi élvonalbeli US Salernitana a harmadosztály bajnokaként feljutott az olasz Serie B-be. A szurkolók „csak” ennek a sikernek örülhettek, egy korábban beígért bónuszról le kellett mondaniuk: nem vetkőzött pucérra kedvencei diadala örömére Priscilla Salerno.

Pedig nem az Egyesült Államokban élő pornószínésznőn és énekesnőn múlt a dolog. Õ nagylelkűen felajánlotta a szolgálatait győzelmi prémium gyanánt, csakhogy a klub vezetői – élükön a Laziót is tulajdonló Claudio Lotitóval – kerek-perec visszautasították.

Attól tartottak, hogy a helyhatósági választások során többük szavazótábora megcsappanna az illetlen előadás miatt. Érvelésük szerint elsősorban a drukkerek feleségei, mamái számára lenne ellenszenves a hölgyemény sztriptíze.

Priscilla mindenesetre nem fogadta valami megértően a visszautasítást. Nyilván nem ehhez szokott:

Nem tudják, mit hagynak ki. Túl bigott ez a város, nem bántam meg, hogy Amerikába költöztem.

A Salernitana rajongói így csak Salerno kisasszony közösségi oldalait böngészve vigasztalódhatnak. Ott sem a ruháin van a hangsúly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?