OLDALVONAL

Nem hiszed el, hol kötött ki az olimpiai bajnok magyar legenda lánya

Kiss Gergely középső lánya csapatkapitányként volt vezére az Európa-bajnok csapatnak.
  • Szerző: SK

Mint arról beszámoltunk, a 15 éves lányokkal nyert Európa-bajnoki címet Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó lánya. Patrícia a csapatkapitánya volt annak a gárdának, amely Szentesen megnyerte a kontinenstornát. A büszke apuka közös fotót is osztott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Patrícia nem akárkitől örökölte a sportág szeretetét, mivel apukája mellett édesanyja, Valkai Anna is pólózott. A diadal után pedig nem akárhol volt jelenése. Amikor más még nyújtózott volna egy bajnoki diadal után, ő és édesapja már az egyik fővárosi oltóponton jelentkezett, és az Európa-bajnoknő megkapta első oltását a Pfizer-vakcinából.

„Holnaptól azért lesz egy kis pihenője Patríciának, úgy is fogalmazhatnék, visszakapja egy időre a gyerekkorát. Nem lesz edzés, csak kirándulás, egy kis nyaralás és kikapcsolódás – árulta el az édesapa a Borsnak. – Aztán következik a munka, hiszen edzőtáborba megy új klubjával, a KSI-vel, majd indul a bajnokság. De, előtte együtt kiszurkoljuk a magyar lányoknak és a fiúknak az olimpiai aranyérmet a tokiói játékokon – búcsúzott a háromszoros olimpia bajnok.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?