OLDALVONAL

Nem csak az F1-pályákon muzsikál jól Hamilton

Lewis Hamilton nem csak exkedvese, Nicole Scherzinger révén kapcsolódik a könnyûzenei brancshoz. A Formula-1 kétszeres világbajnoka már több mint 80 dalt írt.
  • Szerző: hg

Lewis Hamilton a „főállása”, az F1-es autóversenyzés mellett hollywoodi filmszerepre készül (Ben Stillerrel forgatják a Zoolander folytatását), de legnagyobb szerelme a zene. Hamilton gyerekkora óta gitározik, énekel és dobol, olykor a futamok előtt, várakozás közben is a gumikat ütemesen püfölve vezeti le a feszültségét.

A hobbijáról – vagy ahogy ő maga fogalmazott: a szenvedélyéről – beszámoló Motorsport-Total szerint Hamilton már-már a második karrierjét építgeti. Ennek csak az mond ellent, hogy egyik felvétel sem került nyilvánosságra:

„Sokan nem szeretik visszahallani a saját hangjukat – ha zenéről van szó, én is így vagyok ezzel.”

Hip-hopos, r&b-s barátaival – köztük neves zenészekkel – gyakran stúdióznak. Tehetik, hiszen a házában sajátja van, a tökéletesen felszerelt helyiség a kedvenc tartózkodási helye. Több mint 80 dalt vettek már fel, ráadásul olyan nagyágyúk is segítik, mint például Jay-Z.

Maximalizmusa miatt azonban messze nem elégedett a zenei produkciójával:

„Adele-t vagy Beyoncét hallgatva könny szökik a szemedbe. Õk a zene Premier League-je, míg én legfeljebb a tisztességes szint.”

Egyszer felkerült ugyan a YouTube-ra a pilóta előadásában Ana Lou egyik szerelmes dala, a Say Goodbye (a Pussycat Dolls-sztárnak, Nicole-nak szólt a szomorkás ballada), de hamarosan lekapta onnan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?