OLDALVONAL

Nem akárkik szurkoltak a győri kézilabdás lányoknak

Bódi Bernadett és Görbicz Anita vasárnap Bajnokok Ligáját nyert a női kézilabdacsapatával. A két magyar kiválóságban azonban nem csak ez a közös, hiszen mindketten két korábbi Fradi focistával, a Vincze testvérekkel alkotnak egy párt.
  • Szerző: ST

Vincze Ottó és Vincze Gábor 1995/96-os szezonban már átélte a labdarúgó Bajnokok Ligája fantasztikus légkörét, előbbi a Fradi hőse volt, míg utóbbi a kispadon kapott helyet. Alighanem 24 évvel ezelőtt nem gondolták volna, hogy 2019-ben egy kézilabda Bajnokok Ligája döntőn egy csapatban fognak játszani a szerelmeik. 


Vincze Ottó és Görbicz Anita kapcsolata már régóta tart. A boldog házasságban élő sportos párnak közös gyermeke is van, Boldizsár júniusban lesz majd négy esztendős. Ottó öccsének, Gábornak azonban még friss a kapcsolata Bódi Bernadettel, az ETO jobbszélsőjével. A szerelmesek tavaly jöttek össze, de igyekeznek kerülni a nyilvánosságot. 

Bódi Bernadett és Vincze Gábor:

A Vincze testvérek rendszeresen szerveznek közös programot párjaikkal, vasárnap azonban szurkolóként várt rájuk komoly feladat. A Győr, Görbicz Anitával és Bódi Bernadettel a soraiban óriási csatában, 25-24-re győzte le az orosz Rosztovot a Bajnokok Ligája budapesti döntőjében. A lelátón ott voltak a Vincze fiúk korábbi kapcsolatából született gyermekei, Ottó nagyobbik fia, Ádám és Gábor lánya, Liza is.

Ádám és Liza:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kiszurkolták#final#vinczék

VinczeO (@vinczeo7) által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?