OLDALVONAL

„Nagyon szeretném megköszönni” – csodás ajándékot kapott Marco Rossi

A kapitány szerint pontosan erről kell szólnia a sportnak.
  • Szerző: sk

Csak a negyedik helyen, de bravúros idegenbeli győzelemmel zárta a magyar válogatott a világbajnoki selejtezőket Lengyelországban. A 2-1-re megnyert meccsre hivatalosan nem mehettek vendégszurkolók, de a magyar csapat szinte így is hazai pályán játszott. Tekintve, hogy a két nép és szurkolótábor nagyon jóban van egymással, a lengyelek rengeteg magyart engedtek be „maguk közé”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Nemzeti Sport

Számos labdarúgónk mezét kérték el, sőt, Marco Rossi szövetségi kapitány is kapott ajándékot a drukkerektől. A szurkolókkal mindig is jó viszonyt ápoló szakember beszélt is erről a meccs után.

„A padomon volt egy sálam, egyik felén lengyel, a másikon magyar szimbólumokkal, a népek közötti barátság jegyében. Ezt a szurkolóinktól kaptam. Fantasztikus lenne, ha minden meccsen ilyen hangulat lenne! Szenzációs érzés volt, amikor a lengyelek megtapsolták a himnuszunkat! Ez annyira segíti a sportot! Csodálatos volt! Nagyon szeretném megköszönni minden lengyel szurkolónak ezt a csodálatos érzést” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Rossi.

Nemzeti Sport

Míg Rossi ünnepelt, portugál kollégája kínos kérdéseket kapott az újságíróktól. Paulo Sousa ugyanis pihentette többek között Robert Lewandowskit, a vereség pedig azt jelenti, hogy a pótselejtezők kiemelésénél rosszabb pozícióban lesznek majd a lengyelek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?