OLDALVONAL

Nagyon kiakadt Berki Krisztián, üzent az egész országnak

Nagyobb összefogásra buzdít. Olimpiai bajnok tornászunkat megmosolyogták a boltban, pedig csak mindent elkövet a járvány terjedése ellen.
  • Szerző: vav

Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk a Facebookon pakolt ki, miután bevásárolni volt.

Fotó: MTI

A magyar világklasszis alaposan felhúzta magát azon, amit a boltban tapasztalt:

„Mai bevásárlós szettem... Kesztyű, maszk!!! Nincs 100 százalékos védelem, de ha rajtunk van, talán kisebb az esély a fertőzésre... Rajtam volt... De a boltban senki máson! Eladó, árufeltöltő, vásárló... Egyiknél sem volt semmi védőfelszerelés. Nem akarok hegyi beszédet tartani, sem pálcát törni mások felett... De miért nem értjük meg, hogy ez nem játék???!!!”

- tette fel a költői kérdést Berki, aki nyilván a családja miatt is aggódik.

Sok kívánságom teljesült 2019-ben és ha valamit lehet akkor ezt folytatnám 2020-ban... Ezért nektek is azt kívánom, hogy teljesüljön minden vágyatok és Sikerben, Egészségben teljen az új év 🙏🎉🤗❤️ Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek 🎉👨‍👩‍👧❤️❤️❤️❤️❤️ #bye #2019 #welcome #2020 #family #love #life #health #happiness #wish #new #year

„Valószínű, hogy a magyar lakosok nagy része kihordja lábon szinte tünetek nélkül... És mi van a többiekkel??? Akik nem ilyen szerencsések??? Lehetnénk kicsit kevésbé önzők, és talán egyszer az életben figyelhetnénk egymásra!!! A #maradjotthon nem csak azt jelenti hogy ne hagyd el az otthonod!!! Nyilván elkerülhetetlen, hogy boltba, gyógyszertárba vagy orvoshoz menjen az ember, ha szükséges... De legalább próbáljuk meg a lehető legkisebb esélyét is megadni arra, hogy elkapjuk vagy akár hordozóként továbbadjuk... Vedd fel a maszkot, kesztyűt, vagy bármit amivel segíthetsz megfékezni...”

Sportolónk szerint sokkal komolyabban kellene venni a veszélyt.

„Rám is úgy néztek, mintha beteg lennék... Még mosolyogtak is az emberek... Mintha nem egy bolygón élnénk???!!! Pedig ha valami, akkor ez most tényleg csak rajtunk múlik. Anno London után sokan jöttetek oda hozzám és köszöntétek az élményt, amit adtunk... Éreztük, hogy az egész ország egy emberként szurkolt nekünk... Hatalmas összefogás volt akkor... Úgy érzem, most is erre lenne szükség... Ráadásul most komolyabb a helyzet... Mert most emberi életek múlnak rajta, és tragédiák sora érhet mindenkit... Lehet, sokan elmennek emellett, de tényleg érezni kellene a fontosságát!!!”

- üzente mindenkinek Berki Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?