OLDALVONAL

Mourinho és Andy Murray közös fotója testvérháborút robbantott

A sztáredzővel készített fotó komoly vitát indított el a teniszező Murray testvérek között.
  • Szerző: pr

Nem könnyű Jamie Murray élete. Annak ellenére, hogy a klasszis teniszező, Andy Murray tesója már több tornagyőzelemet is aratott, mégsem tud kibújni fivére árnyékából. Andy a közelmúltban a Chelsea szigorú menedzserével, José Mourinhóval fotózkodott. A közös kép azonban olyan lavinát indított el, amire vélhetően senki sem számított.

A sztáredzővel készített fotót Murray mama osztotta meg a Twitteren. A kép alá pedig ezt írta:

The Special One with My Special One.

Előbbi Mourinho beceneve, utóbbi pedig nyilván Judy Murray különleges fiára, Andyre vonatkozik. A posztot azonban zokon vette a másik Murray-fiú, Jamie, méghozzá az alábbi kommenttel:

Kösz, anya.

Az elsőre ártatlannak tűnő bejegyzésből aztán kétnapos családi Twitter-vita lett. Ebből kiderült, hogy Andy szerint Jamie az első számú kedvenc, karácsonykor ő kapja a legmenőbb ajándékokat, és övé a nagyobb hálószoba is. Később Murray mama is beszállt a csatába, azt írta, Jamie ne panaszkodjon, mert megkapta a hörcsögöt és az aranyhalat.

A viccesnek tűnő beszólogatások után aztán Jamie Murray két nap múlva kifejezetten depressziós szöveget vágott Andy fejéhez:

Az idők változnak... A hálószobád most már nagyobb, mint a lakásom, és többé nem én vagyok a kedvenc fiú.

Az ifjú teniszező csalódottságát még egy sírós hangulatjellel is nyomatékosította. Csak remélni tudjuk, hogy azóta sikerült családon belül rendezni a vitát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?