OLDALVONAL

Mindenkit meglepett Ibrahimovic nyilatkozata a kupadöntő után

Eldobta a mankóit Ibra, aztán odaállt a mikrofonok elé... Egy szurkoló a feleségét is fölajánlotta neki.
  • Szerző: vav

Civilben, mankókkal bicegve is Zlatan Ibrahimovicé volt a főszerep az Európa-liga stockholmi döntőjében.

A Manchester United – remélhetőleg – feledhető meccsen verte 2-0-ra az Ajaxot. Paul Pogba és Henrih Mktarjan góljainál azonban sokkal izgalmasabb volt a súlyos sérüléséből lábadozó svéd csatárzseni lefújás utáni show-ja.

Ibrát golfkocsin vitték be a pályára. Mintha csodával ért volna föl számára a kupagyőzelem, a mankóit eldobva, fél lábon ugrálva is úgy ünnepelt a csapattársaival, hogy mindenki egy újabb sérüléstől féltette.

Hogy mikor térek vissza? Hamarosan. Pár hetet még adjatok

– viccelődött fülig érő szájjal a Kanal 9 svéd tévében.

"Nagyon boldog vagyok, még ha nem is vehettem részt a meccsen. De lélekben a csapattal voltam a pályán. Ami tőlem telt, mindent megtettem a trófeáért. Pályafutásom során ez már a harmincharmadik, ráadásul idén a lehetséges ötből hármat begyűjtöttünk. Már alig férnek el otthon a polcon, lassan nagyobb ház kéne"

- mondta Ibrahimovic.

A nagy örömünnep közepette valaki kis híján a nyakába ugrott. Az utolsó pillanatban fékezett le, így megkímélve Ibrát a fájdalmaktól. A világsztár mindenesetre gyermeki örömmel ugrált, fotózkodott az El-trófeával, sőt az öltözőben még bele is lépett a serlegbe.

A legőrültebb szelfit azonban egy manchesteri szurkoló jókora molinója előtt lőtte Ibra: azt üzente neki a kiírás gazdája, hogy

ha lejáró szerződése és sérülése ellenére marad a csapatnál, meg…hatja a feleségét.

Érthető Zlatan féktelen öröme. 35 éves korára végigjárta már Európa legnagyobb futballklubjainak a zömét. Megannyi bajnoki cím és nemzeti kupagyőzelem mellett azonban eddig „csak” európai Szuperkupát és Klubvilágbajnokságot nyert. Ez az első igazán jelentős nemzetközi trófeája.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?