OLDALVONAL

Miért hallgatnak Schumi valódi állapotáról?

Egyre ritkábban adnak információt Michael Schumacher állapotáról. A 2013 decemberében történt síbalesete óta a nyilvánosságtól elzártan élő, súlyos fejsérüléséből lassan gyógyuló pilótáról csupán találgatások látnak napvilágot.
  • Szerző: Ripost

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm idén csak egyszer szólalt meg hivatalosan, szombaton arról beszélt, hogy javult a hétszeres világbajnok állapota - írta a Bild.

Örömmel jelenthetem, hogy Michael állapota javult. Persze minden relatív, ezt sérüléseinek súlyosságát figyelembe véve kell érteni, még mindig hosszú út áll előtte.

Kehm konkrétumokról továbbra sem számolt be, azaz nem tudni, Schumacher mennyire képes kommunikálni, mennyire tud mozogni vagy beszélni. A közvéleményt viszont leginkább ez foglalkoztatja. A nemzetközi sajtó immár azt találgatja, hogy Kehm miért jelentkezik ilyen ritkán, és miért tartja vissza az információkat.

Perrel fenyeget Schumacher menedzsere

Az Autoweek úgy tudja, ez azért van így, mert a menedzser valamiért mindent megtesz a teljes hírzárlat érdekében. Az otthoni kezelést végző orvosi személyzettel egy sor nagyon szigorú titoktartási szerződést írattak alá.

Sabine Kehm folyamatosan küldözgeti a perrel fenyegető leveleket minden esetben, amikor egy újság akár csak a legcsekélyebb információt is közzéteszi az állapotáról.

Az Express például februárban hosszabb anyagot szentelt a német pilótának. Megírta, hogy Schumacher még nem érzékel mindent a külvilágból, és járni sem képes, ám családja mindent megtesz azért, hogy megfelelő ellátást kapjon. Kehm nem vette jó néven a brit lap cikkét, amiben arról is olvashattunk, hogy 15 fős személyzet viseli gondját Schuminak.

A napokban kiderült, hogy Schumacher felesége eladta a hétszeres Forma-1-es világbajnok magánrepülőjét és norvégiai nyaralóját, mondván, azokat úgysem fogja már használni. Habár ebből még túl sok mindenre nem lehet következtetni, mégis úgy tűnik, szemernyit sem változott a pilóta állapota, és a menedzser legfrissebb közleménye nem több egyszerű porhintésnél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?