OLDALVONAL

Micsoda ereklye: magyar szurkolónál a BL-hős aláírt meze

Felértékelődött az eredeti Origi! Kispesti munkájának köszönheti a ritka Liverpool-ereklyét a Honvéd ajándékboltosa.
  • Szerző: vav

Pár hete még jobban örült volna kedvence, Sadio Mané trikójának Babar László, de a BL-elődöntő csodája után annál büszkébb a Barcelona ellen duplázó Divock Origi aláírásával ellátott Liverpool-mezre. A Honvédot mindenhová elkísérő törzsszurkoló (egyben a klub ajándékboltjának vezetője) a kispesti munkájának köszönheti az angol drukkerektől kapott különleges ereklyét.

Ma délután csak annyit posztoltam, hogy megjöttek az angoljaim. Ha meccsünk van természetesen első a vásárló és a...

Közzétette: Budapest Honvéd Gift Shop-Ajándékbolt – 2019. március 16., szombat

 

Mohamed Szalah és Roberto Firmino sérülése miatt válhatott főszereplővé a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágón Divock Origi. A máskor javarészt a Liverpool kispadján ücsörgő belga csatár pályafutása első és második BL-góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy csapata 0-3-ra hazai 4-0-val válaszolva csodát tegyen Lionel Messiék ellen.

A Budapest Honvéd ajándékboltosa, Babar László közel két hónapja éppen egy Origi által dedikált Pool-mezt kapott angol vevőitől.

"A Paks elleni bajnokink (3-0 – a szerző) előtt Angliából hívott telefonon egy ott dolgozó magyar honfitársunk. Jelezte, hogy

huszonöt Liverpool-szurkoló kollégája érkezik megnézni korábbi játékosukat, David N’Gogot.

Nem bánták meg, hiszen remekül játszott, gólt lőtt és gólpasszokat adott. Egyikük a szállodájába rendelt egy komplett kispesti szerelést, tetőtől talpig abban is jelent meg a meccsen.

Miután megemlítettem, hogy a Honvéd után én is csak a Liverpoolnak szurkolok gyerekkorom óta, mégis bejöttek a boltba, és hoztak nekem egy aláírt Origi-mezt és egy sálat

– mesélte a %%-nak László, aki a kispestiek szombati, Diósgyőr elleni meccsén természetesen az Origi-mezében feszít majd.

 

N'Gog és az Angliából érkezett különítmény:

 

Elárulta: ha nem is mutatta ki angol vendégeinek, de akkor még kicsit jobban örült volna egy másik ereklyének. Most viszont már nagyon örül, hogy a belga a Barcelona ellen bizonyította a klasszisát.

"Mané a kedvencem, ő mostanában a legeredményesebb ’Pool-támadó, de Origi a Barca ellen bepótolt mindent"

– mondta, majd hozzátette:

szerinte a BL-döntőt ezek után már a Liverpool nyeri,

amely a legerősebb és legmegterhelőbb bajnokság, az angol Premier League hajrájában is elsöprő lendülettel volt képes játszani.

Brazil postások lopják a honvédos cuccokat

Babar László az új Bozsik-stadion építése miatt hazai meccsnapokon a Honvéd albérletében, az Új Hidegkuti-stadionban, hétfőn és csütörtökön pedig a kispesti József Attila utcába költöztetett boltjában árulja a portékáit. Mint mondta, nem lepődött meg, hogy külföldi számról keresték, hiszen a Honvéd neve még mindig világmárka:

"Gyakran keresnek honvédos dolgokat a határon túlról:

van törzsvásárlóm még Japánból is, de küldtem árut például Ausztráliába és Szváziföldre is.

De a brazilok a legérdekesebbek, többen is az Egyesült Államokban élő rokonaikhoz, barátaikhoz rendelnek tőlem. Azt mondják, annyira lopnak a postások, hogy inkább kivárják, amikor ellátogatnak az ismerőseikhez Amerikába."

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?