OLDALVONAL

Mi történt Nikoliccsal? Ennek semmi előjele nem volt

A magyar válogatott csatár klubcsapatát nagyon elverték a Bajnokok Ligája első körében. Bernd Storck is kilátogatott a mérkőzésre, nem valószínû, hogy erre számított.
  • Szerző: HBK

A Legia Warszawa nagy reményekkel várta a Borussia Dortmund elleni meccset, de hamar rémálom lett ebből, a német csapat 6–0-ra kiütötte a varsói csapatot Lengyelországban a labdarúgó BL első körében. A Legiában nagy meglepetésre nem kezdett Nikolics Nemanja, aki a csapat első számú gólvágójának számít.

A mérkőzés gyorsan eldőlt, a Dortmund 17 perc után már három góllal vezetett, utána már csak labdázgatott, a Legia semmilyen veszélyt nem  tudott jelenteni a Borussia kapujára. A lengyel bajnoki címvédő borzalmasan kezdte ezt a szezont, de így is durva ez az eredmény, hiszen a Dortmundból kulcsemberek sora távozott nyáron, még ott is tart a csapatépítés, de így is klasszis különbség volt a két együttes között.

4–0 után már az volt a kérdés, hogy pályára kerül-e egyáltalán Nikolics, a csapat egyik kulcsemberét nyugodtan lehetett volna pihentetni is, de persze a csatár sem azért maradt Lengyelországban a nyáron, hogy végig a kispadot koptassa egy BL-mecsen. Nikolics végül a 63. percben szállt be, de sokat ő sem tudott hozzátenni a meccshez.

A Legia szurkolóin nem múlt semmi, ilyen fantasztikus élőképpel készültek a meccs előtt:

Varsóba kilátogatott Bernd Storck is, a válogatott szövetségi kapitánya nyilván szerette volna, ha Nikolics már a kezdésnél pályán van, mert így bőven lett volna ideje megfigyelni a támadót. Talán majd legközelebb...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?