OLDALVONAL

„Mehettem volna Fehérvárra” – Dárdai mindenkit meglepett a Hertha veresége után

NB I-es meccsre vágyott. Kicsit fájhat a szíve a fia miatt. Azon tűnődött, hogyan telt volna a hétvégéje, ha nem tér vissza Bundesliga-edzőnek.
  • Szerző: Ripost

Kezdésnek nem volt rossz, de jobban is sikerülhetett volna Dárdaiék számára a hétvége. Dárdai Pál a Hertha Bundesliga-csapatának kispadjára visszatérve, fia, Dárdai Palkó pedig a Mol Fehérvár kezdőpcsapatában debütált szombaton. A frankfurti és a székesfehérvári, Honvéd elleni meccs is vereséggel végződött. Pedig a berliniek vezettek esélyesebb vendéglátóik ellen, a 21 éves Dárdai-fiú pedig a szünet előtt az első NB I-es gólját lőtte a kispestieknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szívesen jött volna a fia NB I-es meccsére, de a Hertha megmentése is motiválja
Fotó: Facebook

„Bemutatkozott az első csapatban a Budapest Honvéd ellen. Szép dolog volt, odamehettem volna Székesfehérvárra, megnéztem volna a meccset, aztán kicsit csevegtem volna. Utána hazajöttem volna, hogy hétfőn edzést tartsak az U16-nak”

mélázott el Dárdai Pál már az Eintrachttól elszenvedett vereség másnapján.

Dárdai Palkó fehérvári egyenlítő gólja a Honvéd ellen (1-2):

Mint ismert, a magyar edzőt újra a Hertha ifjúsági csapata mellől csábították el a klubvezetők a Bundesliga-együttese élére. A szavaiból úgy tűnhet, legbelül kicsit talán bánja, hogy hosszas tépelődés után a szívére hallgatva elvállalta a „tűzoltást”. Ugyanakkor a Berliner Zeitung szerint vonakodott ugyan újra reflektorfénybe kerülni, de nagyon is motiválja a Hertha megmentése.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?