OLDALVONAL

Megszólalt a magyar foci hétvégi botrányhőse

A védő agya elborult, nem nagyon emlékszik a történtekre.
  • Szerző: PP

Hatalmas balhé alakult ki a hétvégi Diósgyőr-Vasas bajnokin a hazaiak védője, Lipták Zoltán és a találkozó játékvezetője, Kassai Viktor között. A miskolci hátvéd egy piros lapon húzta fel magát, több csapattársának kellett lefognia, nehogy lerohanja a bírót.

"Amikor Kassai a zsebéhez nyúlt, azt hittem, megkapom az ötödik sárgámat, és ki kell hagynom a Gyirmót elleni bajnokit. De megláttam a piros lapot, és leszállt a lila köd. Nem nagyon emlékszem a következő egy percre, és hogy milyen szavakat használtam, de tettleg nem bántottam senkit. Megbántam a történteket, mert gyerekek is voltak kint a meccsen, és nem ezt a példát kell mutatnom. De ha nincs a kiállítás, én sem kaptam volna dührohamot – nyilatkozta Lipták a Borsonline-nak.

A 18-szoros magyar válogatott azon kapta fel a vizet, hogy vendégek játékosa, Felix Burmeister folyamatosan provokálta, majd a vele szemben elkövetett szabálytalanságokat színészkedéssel reagálta le.

Többször provokált minket a német. Megrántottam a mezét, de nem ütöttem meg!

Lipták  - akinek tette még Bede Ferenc játékvezetőt is meglepte - nehéz helyzetbe sodorta csapatát, hisz akár a Diósgyőr mind a négy hátralévő mérkőzéséről hiányozhat eltiltás miatt.  Kassai Viktor sincs jó passzban, sokan ütik az utóbbi időben, nemrég nemzetközi felzúdulást váltott ki a Real Madrid-Bayern München meccsen mutatott ténykedése.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?