OLDALVONAL

Meglepő nyilatkozatot adott a Fradi csodafegyvere

Élete gólja lett volna, pedig... Gólpassz után kapufa: centiken múlt, hogy Isael ne okozzon még nagyobb szenzációt.
  • Szerző: vav

A legjobbkor húzta elő „a kalapból” Isaelt a Fradi ukrán vezetőedzője, Szerhij Rebrov. A bajnokcsapat legértékesebb (1,8 millió euróra, azaz 600 millió forintra taksált) játékosa eddig csak perceket játszott az NB I-ben és a nemzetközi kupaselejtezőkön is, az Espanyol elleni Európa-liga-főtáblás meccsen (1-1) azonban főszerepet kapott. A barcelonai csapat öngólja előtt ő adta be a labdát, majd a második félidőben egy oldalsó szabadrúgásból a kapufát találta telibe. Élete legnagyobb gólja lett volna, de a brazil támadó elárulta: több volt benne a véletlen, mint a tudatosság.

Isael (balra) nagy harcot vívott Naldóval
Fotó: Getty Images

„A szabadrúgásnál az volt a cél, hogy erősen lőjem a labdát, hátha valaki beleér, és akkor lehet belőle valami, ha meg nem, akkor mehet a kapura. Volt egy kis szerencsém, mert magasra szállt a labda, ami becsapta a kapust, de sajnos nem lett gól belőle”

- árulta el Isael az Origónak.

Ha bement volna az ívelés, még nagyobb sikert arathatott volna az FTC és brazil sztárja is, de így sem elégedetlen, sőt!

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak, de még fontosabb, hogy jó eredményt értünk el. Jó lett volna nyerni, de az egy-egy jó eredmény. Élveztem a meccset, jó volt ilyen hangulatban pályára lépni. (...) Ez volt az eddigi legjobb meccsem a Fradiban. Kicsit elfáradtam a második félidőre, rég nem játszottam ennyit„

- mondta az eddig eltiltások és talán formahanyatlás miatt is mellőzött légiós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?