OLDALVONAL

Meglepő bejelentést tett a világ egyik legszexibb sportolónője

Hiába szimatoltak gyermekáldást, "csak" visszavonult a korábbi világelső teniszezőnő, Ana Ivanovics.
  • Szerző: vav

Visszavonul a profi sporttól Ana Ivanovics - jelentette be a szerb teniszezőnő a közösségi oldalain. Pedig a 29 éves klasszistól mást várt a nemzetközi sajtó.

A korábbi világelső Ivanovics mára a 63. helyre csúszott vissza a világranglistán. Már előző nap jelezte több milliónyi rajongójának: a következő bejegyzésében nagy durranásra készül. A sport- és a bulvársajtó erre vad találgatásba kezdett. Miután az utóbbi időben több fotót is posztolt gyerekekkel, sokakban egyetlen kérdés maradt: a gyermekáldást, vagy egyben a visszavonulását is világgá kürtöli-e. Végül kizárólag utóbbi jött szóba.

Ana egy nagy sóhajt követően bejelentette: miután megannyi sikerrel a háta mögött már nem tudja tartani a saját magától is elvárt szintet, a visszavonulás mellett döntött.

A tenisz örökké a szerelmem marad, de izgatottan várom mindazt, amit a jövő tartogat nekem

- mondta, és felsorolta a terveit a sport és az egészséges életmód nagyköveteként, a szépségiparban és a divatban, illetve az UNICEF-nél.

"És mindezen túl? Ki tudja? Csak annyit mondhatok, hogy az álmaimat élem."

A tenisz mellett a labdarúgást is érinti a hír, hiszen Ivanovics férje a németek világbajnoka, Bastian Schweinsteiger.

Jelen állás szerint a 32 éves középpályásnak bőven lesz ideje foglalkozni a hirtelen sok szabadidőhöz jutó nejével. Edzője, José Mourinho mellőzi a Manchester Unitednél, idén még egyetlen percet sem játszott az angol bajnokságban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?