OLDALVONAL

Megható szavak Schumacher fiától, lépnek a legenda barátai

Nem hagyják veszni a Forma-1-legenda által megkezdett hagyományt. Tevékeny részt vállal a kis Schumi is.
  • Szerző: vav

Michael Schumacher állapotáról továbbra is keveset tudni, de a barátai, tisztelői továbbra is kiállnak mellette. Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) német sztárja, Dirk Nowitzki szervezésében július 3-án, a Mainz stadionjában újra jótékony célú futballmérkőzésre gyűlnek össze a hírességek.

A második Champions for Charity-gálameccset Nowitzki alapítványa és a Schumacher család által kezdeményezett Keep Fighting-alapítvány rendezi. Többek között a világbajnok focista, Miroslav Klose, és a Forma-1 ikonja, Mika Häkkinen mellett labdába rúg majd Schumi tehetséges autóversenyző fia, Mick Schumacher is.

"Legendásak voltak Michael Schumacher jótékonysági labdarúgó-mérkőzései, mindig nagy kitüntetés és élmény volt részt venni rajtuk. Különösen örömteli számomra, hogy újra ott lesz Mick is, hogy focizzon az édesapja tiszteletére. Idén is folytatjuk a hagyományt, hogy Michael szellemében, jó és fontos projekteket támogassunk a bevételből"

- mondta a Bildnek Nowitzki, aki annak idején, még a Michael Schumacher szervezte focimeccseken is részt vett.

Számomra magától értetődik, hogy újra ott legyek a meccsen.

"Tavaly alig tudtam abbahagyni a sok nevetést, és a remek hangulat mellett az is fontos, hogy jótékony célokat támogathatunk a szórakozásunkkal. Tökéletes kombinációja ez a kellemesnek és a hasznosnak"

- fejtegette Mick Schumacher.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?