OLDALVONAL

Marco Rossit különleges ok miatt rendítette meg Benedek Tibor halála

Fociválogatottunk olasz szövetségi kapitánya mellett a fia, Simone is megemlékezett az elhunyt magyar pólós legendáról.
  • Szerző: ripost

Benedek Tibor halála Magyarországon kívül Olaszországot rendítette meg a leginkább. Focistáink olasz szövetségi kapitánya, Marco Rossi azonban nem csak azért tartotta nagyra háromszoros olimpiai bajnokunkat, mert több 13 éven át itáliai klubokban pólózva ott is legendává vált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

„Időnként az élet borzasztó igazságtalan. Nyugodj békében, Tibor! Egy óriási Legenda és nagyszerű ember”

- üzente a közösségi oldalain Rossi, aki nem csak sportrajongóként érzi át a veszteség mértékét: a fia, Simone Rossi maga is élvonalbeli vízilabdázó, aki maga is kifejezte gyászát az Instagramon: „Isten veled, Legenda! Nyugodj békében, Benedek Tibor!”

Fotó: mlsz.hu

Marco Rossi egyébként az MLSZ oldalán a válogatottal kapcsolatos aktuális hírekről is beszélt. Kapitányunk örül, hogy végre kiderült, mikor játszik ősszel a csapata az Eb-pótselejtezőkben és a Nemzetek Ligájában.

„A keret összeállítása még a szokásosnál is nehezebb lesz idén ősszel, hiszen vannak játékosaink, akiknek jelenleg nincs csapatuk vagy nem kezdők rendszeresen a klubjainkban és még az is kérdés sok esetben, hogy az adott bajnokság mikor indul újra”

- mondta Rossi, aki leszögezte: csak azokra a játékosokra számít, akik megfelelő fizikális állapotban vannak és jó formában futballoznak klubjukban, a sok mérkőzés miatt pedig a megszokottnál is bővebb keretet fog hirdetni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?