OLDALVONAL

Marco Rossi élő adásban tett meghökkentő bejelentést

Meglepően reagált a szövetségi kapitány a Nagy Ádám állapotát firtató kérdésre.
  • Szerző: vav

Minden felelősséget magára vállalt Marco Rossi, amikor a Telkiben tartott sajtótájékoztatóján Nagy Ádám kényes helyzetéről kérdezték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elismerte, hogy duplán hibázott a szlovákok ellen
Fotó: mlsz.hu

A középpályás angol klubjánál ugyanis megorroltak olasz szövetségi kapitányunkra, amiért talán túl könnyelműen pályára küldte a Szlovákia elleni Eb-selejtezőn – az addig sérüléssel küzdő játékos azóta sem került vissza a Bristol City keretébe.

„A felelősség teljes mértékben, kizárólag engem illet”

- hangsúlyozta többször is Rossi, aki a Nemzeti Sport kérdésére elárulta: hibázott, amikor nem teljesen egészségesen a kezdőcsapatba jelölte Nagyot.

Nagyot (jobbra) nem lett volna szabad szerepeltetni a szlovákok ellen
Fotó: MTI

Sőt, az olasz szakember hozzátette, hogy csak tetézte a hibáját, amikor Nagy Ádám helyére azt a Pátkai Mátét küldte pályára, aki szintén hasonló cipőben járt.

Nagy mostani beválogatásával kapcsolatban ugyanakkor Rossi elmondta, hogy két-három napja egyeztettek, és úgy értesült, hogy a középpályás gyakorlatilag már felépült, és a hétvégén várhatóan játszani fog az angol Championshipben. Az első, horvátországi selejtezőn ugyanakkor még biztosan pihenteti, Azerbajdzsán ellen viszont reményei szerint már számíthat rá.

És ezeket olvastad már?