OLDALVONAL

Már csak két heted maradt, ne hagyd ki ezt a csodát Budapesten

Hajrájához érkezett az interaktív kiállítás, sokak nagy kedvence.
  • Szerző: Rp

Október 10-ig várja látogatóit az idén 20 éves Millenáris Világraszóló Bajnokaink − 177 mesés győzelem című olimpiatörténeti kiállítása, mely egyedülálló módon mutatja be a hazai olimpiai bajnokok relikviáinak gyűjteményét. Az elkövetkező két hétben újabb legendák emlékeit nézhetjük meg, a képernyőkön a magyar sport legnagyobb alakjaival találkozhatunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eddigi vendégek között szerepelt – mások mellett – Keleti Ágnes, a Nemzet Sportolója, az idén 100. életévét betöltött tornász, ötszörös olimpiai bajnok, a magyar tornasport legeredményesebb versenyzője csakúgy, mint a 25 éves olimpiai bajnok, Európa-bajnok, világkupagyőztes és magyar bajnok gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor a teljes győztes csapattal, vagy az újkori hazai vízilabdázást világszintre emelő sportolók, élükön Kemény Dénessel, aki szövetségi kapitányként három olimpián vitte győzelemre a válogatottat.

A Világraszóló Bajnokaink kiállítás még az utolsó két hétre is tartogat meglepetéseket.

2021. október 5-én 19 órától Nagy Tímea és Fodor Rajmund olimpiai bajnokok mellett Balatoni József „Jocó bácsi” történelemtanár, író lesz a kiállítás vendége. Velük beszélget Tibenszky Móni Lisa újságíró, a Felelős Szülők Iskolájának alapítója − Komfortzónán innen és túl címmel − a sport általi nevelésről. A Millenáris és a Felelős Szülők Iskolája Tanárklub közös estje ingyenes, a kötetlen beszélgetésre várnak minden érdeklődőt, szülőket, tanárokat, edzőket. Regisztrálni a millenaris.hu oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?