OLDALVONAL

Magyarország képtelen megvenni Király kesztyűjét

Kicsit sok nulla került a hirdetésbe, még a leggazdagabb magyaroknak sem lenne sok esélyük belemenni egy ilyen üzletbe.
  • Szerző: HBK

Egészen hihetetlen hirdetés bukkant fel egy Facebook-oldalon, ahol különböző Hertha Berlin-relikviákért lehet bejelentkezni. Nemrég a gárda egykori focikapusának, Király Gábornak az eredeti kesztyűje bukkant fel az oldalon, amit a magyar kapus a 2000–2001-es szezonban használt a hirdetés szerint, de a világon nem sok ember tudná kifizetni azt a pénzt, amit kérnek érte.

A hirdetés szerint ugyanis százmilliárd eurót kéne kipengetni a kesztyűért, vagy 30 billió forintot, ami finoman szólva is túlzásnak hangzik. Magyarország leggazdagabb embere egy májusi lista szerint Csányi Sándor, aki egyszerre elnöke az MLSZ-nek és az OTP Banknak. Az ő becsült vagyona 200 milliárd forint, vagyis neki sem lenne esélye megvenni a Király-relikviát ilyen ár mellett.

Ez az eredeti hirdetés:

Rákérdeztek a hirdetőnél, hogy valójában mennyit kérne a kesztyűért, a válaszból az derült ki, hogy akár 1000 euróért (300 ezer forintért) is hajlandó lenne megválni a tárgytól. Az oldalon egyébként rengeteg dolgot lehet találni a mezektől kezdve a sálakon át a kitűzőkért – jóval reálisabb kikiáltási árakért.     

És ezeket olvastad már?