OLDALVONAL

Magyar legendákkal rendeznek különleges sportnapot

Hétvégi esemény Tatán, ahol az agrármérnök együtt focizik a vadásszal, a borász meg fut.
címkék:
  • Szerző: sk

Szombaton immár hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét. Szeptember 21-én ugyanis az agráriumban dolgozók Tatára mennek, hogy az őszi munkák közben egy kicsit lazítsanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A sportnapon összesen nyolc sportágban próbálhatják ki magukat a benevezettek, a mozgás mellett pedig jut idő a szórakozásra is„ – áll a szervezők eseményleírásában. A rendezők célja az volt a hagyományteremtő rendezvény megálmodásakor, hogy legyen egy nap, amikor az állatorvosok, az agrármérnökök, a szőlészek, borászok, a kertészmérnökök, az erdőmérnökök és vadászok, akik nap, mint nap együtt dolgoznak az agráriumban egy minisztérium irányítása alatt, együtt sportolhassanak.

Az VI. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégén asztaliteniszben, fogathajtásban, futásban, kispályás labdarúgásban, parkröplabdában, sárkányhajóban streetballban és teniszben mérhetik össze a tudásukat az indulók.

Az esemény fővédnökei között ott van Magyar Zoltán olimpiai bajnok tornász, és a szintén olimpiai aranyérmes Czene Attila úszó is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?