OLDALVONAL

Magyar focista a BL-döntős sztárcsapatban? Így lehetséges

Kézenfekvő megoldás lenne. Soroljuk az érveket, amiért összejöhet a nagy igazolás.
  • Szerző: mv

Ma már bánhatják Liverpoolban, hogy lemondtak Gulácsi Péterről. A magyar kapus hat évet töltött el az angol labdarúgócsapat kötelékében, de nem kapott esélyt a felnőttek között. Az FC Liverpool a csúfos Bajnokok Ligája-kudarc óta új kapust keres - vajon bejelentkezik érte?

Az FC Liverpool kapusa, Loris Karius két kapitális hibát vétett a BL-döntőben, és mindkét bakijából gólt szerzett a Real Madrid. Az angol csapat elbukta a finálét, és a lefújás után egy valami biztossá vált: Karius, aki sírva fakadt a meccs után, nem kap több esélyt Liverpoolban.

De ki lesz az utódja?

Ha az Anfield Roadon kicsit türelmesebbek lettek volna, akkor most nem lennének ilyen gondban. Tudniillik 2007-ben szerződtették az MTK 17 éves kapusát, Gulácsi Pétert, akiről aztán túl korán lemondtak.

Pedig mai fejjel talán nem tennék. Nem véletlenül érdeklődik iránta többek között a Chelsea és az Atlético Madrid is. Ha kíváncsi vagy, mit "esznek rajta", miért elképzelhető akár a liverpooli visszatérése is, a %% hétfői nyomtatott lapszámában elolvashatod.

Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?