OLDALVONAL

Lionel Messi valójában egy tahó!

A csendes és szerény személyiségének számos rejtett vonása van.
  • Szerző: Ripost

Nem csupán a futballtudása miatt emel kalapot a világ Lionel Messi előtt. Az FC Barcelona játékosa  látszólag mindenféle sztárallűrtől mentes, csendes és szerény. Számos kortársával ellentétben nem mondanánk hivalkodónak, és ezzel szintén elnyerte a világ szimpátiáját. Ez a jellemrajz azonban nem teljesen pontos, riválisai szerint személyiségének vannak rejtett vonásai.   

A Liverpool és a Real Madrid egykori kapusa, Jerzy Dudek életrajzi könyvében a spanyolországi időszakának is méretes fejezetet szentelt. A lengyel hálóőr elárulta, hogy Messi a pályán korántsem azonos azzal a figurával, akit a világ ismer. Az argentin folyamatosan provokálja ellenfeleit, válogatott szitkokat szór mindenkire.

Hamis az a kép, amit a világ Messiről őriz. Pepe és Sergio Ramos mesélte, hogy a csendes és szerény Messi mennyire trágár figura, aki folyamatosan káromkodik.

Dudek szerint a Barcelona akkori edzője, Pep Guaridola és Messi rendszeresen provokálták a Real Madrid tagjait a két csapat egymás elleni meccsein. Abban az időszakban az El Clásicók valóságos háborúkká fajultak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?