OLDALVONAL

Lebuktatta egy futóverseny a magyar sport új álompárját

Sztárfocista csavarta el Lipcsei Betta fejét. Nem titkolják tovább a kapcsolatukat. Régóta barátok voltak, de még közelebb kerültek egymáshoz.
  • Szerző: vav

Új álompár született a magyar sportban: a Videoton 94-szeres válogatott focistája, Juhász Roland összejött Lipcsei Bettával, a Sport TV műsorvezetőnőjével.

Az eddig titkos - vagy legalábbis nem publikus - kapcsolatról a Budapest Maraton beharangozó cikke rántotta le a leplet. A labdarúgó jótékony célú stafétafutásáról beszámoló Futanet szerint a labdarúgót barátnője, a szexi tévés hívta a Bátor Tábor Alapítvány megsegítésére.

A 33 éves focista és öt esztendővel fiatalabb kedvese tehát nem csak a váltócsapatban, de az életben is egy párt alkot. A Miss Universe Hungary 2011-es szépségkirálynője a Blikknek megerősítette mindezt:

"Minden úgy van, ahogy abban a cikkben szerepel"

- mondta, de a magánéletéről nem kívánt ennél többet elárulni a Harmadik félidő című sportműsor háziasszonya.

Így tett Juhász Roland is:

Valóban igaz a hír, hogy Betta a barátnőm,

de ezzel kapcsolatban nem szeretnék többet mondani."

A szép tévés vagy másfél évtizede ismeri a sztársportolót, aki bátyja (a korábban drogügybe keveredett exfocista, Lipcsei Roland) kortársaként, szintén az MTK-ban nevelkedett. A futballkörökben amúgy is ismerős modellt eddig csak baráti szálak fűzték Juhászhoz.

Betta egyedül nevelte hároméves kisfiát, miután különvált a gyermek édesapjától. Roland is egyedülálló szülő volt, kislánya, Jázmin egy korábbi kapcsolatából született.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?