OLDALVONAL

Különleges kép a berlini drukkerektől, Dárdai húzta a száját

Igazi örömünnep lett a Hertha első bajnokijából. A magyar edző játékosa élete legszebb időszakáról beszélt, a szurkolók jó hangulatot varázsoltak a stadionba. Dárdai azonban nem volt teljesen elégedett.
  • Szerző: ripost

Kezdésnek kiváló volt a Hertha első bajnokija a Stuttgart ellen. A berlini drukkerek már a meccs előtt is ünnepre készültek, nem akármilyen koreográfiával fogadták kedvenceiket. A hatalmas élőkép arra utal, hogy a Herthát 1892-ben, vagyis éppen 125 éve alapították.

A meccsen egyébként a berliniek domináltak, az új szerzemény, az ausztrál Leckie kétszer is betalált a Stuttgart kapujába. „Ez életem legszebb időszaka” - idézi a Bild a meghatódott szélsőt, akinek mozgalmas napjai vannak, mivel nemrég született meg a kislánya.

Dárdai a remek hangulatra, a győzelemre és a parádésan bemutatkozó játékosára is büszke lehetett. Mégsem volt felhőtlen az öröme: „A második félidővel nem vagyok elégedett, több lehetőséget is elpocsékoltunk. A győzelmünk azért megérdemelt.”

A magyar edző nyilatkozata arról árulkodik, hogy a Herthánál idén már nem lesz elég csupán nyerni, szállítani kell a gólokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?