OLDALVONAL

Koronavírus: pozitív Nagy László tesztje, a veszprémi klub kap hideget-meleget

Eddig titkolták az esetet. Még szerencse, hogy nem állt be edzeni a csapatba a vasárnapra tervezett búcsúmeccse előtt. A legendás kézis jól van.
  • Szerző: vav

Nagy László sportigazgató pozitív koronavírustesztje miatt maradt el a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vasárnapra tervezett, Kiel elleni felkészülési meccse, amelyen Nagy mellett Momir Ilicset, Fazekas Nándort és Sterbik Árpádot búcsúztatták volna.

Fotó: handballveszprem.hu

Ezt dr. Csík Zoltán, a kézilabdacsapat vezérigazgatója az M4 Sport Kézilabda magazinjában jelentette be:

„Az egyik stábtag, konkrétan Nagy Laci, a sportigazgató pozitív lett. Na most, ő az egyik ünnepelt. Tehát őnélküle hogyan lehetett volna megtartani egy olyan gálát, ami róla is szól?”

- tette fel a költői kérdést a veszprémi klub vezérigazgatója, aki elárulta: habár a döntésük miatt kapnak hideget-meleget, érzése szerint ez volt a helyes lépés. Megnyugtatott mindenkit: Laci a pozitív teszteredmény ellenére jól van, semmilyen tünete nincs. Egyelőre nincs meg a második vizsgálat eredménye.

„Gondolom, otthon ül és nézi a tévén, hogy mit szerencsétlenkedünk. Mert ez tényleg egy szerencsétlen helyzet, ezzel nem lehet mit kezdeni”

- mondta Csík.

Nagy László egyébként három nappal a tervezett búcsúmeccs előtt még a -nak mesélt a gáláról és a további terveiről.

A személyesen megváltott jegyeket egyébként keddtől lehet visszaváltani a Veszprém Aréna jegypénztárában (az interneten rendelt belépők árát automatikusan visszautalják a szurkolóknak).

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?