OLDALVONAL

Kórházi ágyáról jelentette be a sokkoló hírt: rákos a világhírű teniszező

Most derült ki, hogy súlyos betegsége miatt maradt távol a US Opentől a spanyol klasszis.
  • Szerző: vav

Sok más versenyzőhöz hasonlóan Carla Suárez Navarro is lemondta a részvételét a hétfő óta zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon. A világranglistán 71. (négy éve még a 6. helyen jegyzett) spanyol klasszis akkor „egészségügyi okokkal” indokolta a visszalépését. Ebből sokan arra következtettek, hogy a koronavírus-járvány terjedésétől tartva nem utazik New Yorkba. Most a közösségi oldalán állt elő a döbbenetes részletekkel: rosszindulatú daganattal küzd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyirokmirigyrák támadta meg a szervezetét
Fotó: AFP

„Bonyolult valósággal kell szembenéznem. Ideje elfogadnom, és az orvosok segítségével megpróbálnom továbbjutni. Mindig pozitívan álltam hozzá a nehézségekhez. Türelem és önbizalom vezetett végig a karrieremen. Nem a legegyszerűbb ellenfél, amivel most dolgom van. Most igazán a legjobbamat kell adnom”

– mondta a betegágya szélén ülve felvett videóban.

Me toca afrontar una realidad complicada. Toca aceptarlo e intentar salir adelante confiando en el consejo médico. Siempre con positivismo ante las adversidades. ‬💪🏻💪🏻 ⠀ ‪Patience and self-belief guided me through my career. Not the easiest rival to deal with. I’ll need my truly best.

Suárez Navarro hathónapos kemoterápiába kezdett, a nyirokmirigyét támadta meg a rák.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?