OLDALVONAL

Korábbi magyar kapitány ülhet az angol kispadon!

A csapatánál már eddig is sok volt a sérült, most itt az újabb: az edző! A rutinos holland mester kihagyhatja a szezonkezdetet, testvére helyettesítheti.

A profi labdarúgásban minden játékost érhetnek sérülések. Vannak szerencsések, akik egy pályafutást tudnak le hosszabb kényszerpihenő nélkül, és vannak kifejezetten peches játékosok is, akiknek az orvosi szoba látványa már-már mindennapos.

Ugyanígy vannak csapatok, amelyeket valamilyen oknál fogva rendszeresen sújt a balszerencse, és dőlnek ki kulcsembereik. Úgy tűnik, az angol Southampton együttese is ilyen. Nekik azonban a számos hiányzó mellett most egy rendkívüli sérüléssel is meg kell birkózniuk.

A klubnál öt kulcsember, köztük az első számú kapus is kidőlt, de egy váratlan eset tovább súlyosbította a helyzetet. Az újabb sérült ugyanis nem más, mint maga a csapat edzője, a rutinos holland mester, Ronald Koeman.

A tréner hihetetlen fájdalmakra hivatkozva hagyta ott a csapat edzését, és a vizsgálat kimutatta, hogy Achilles-ín problémái vannak. Szerencsére a pótlására van kézenfekvő megoldás a klubnál, nem is akárki!

A mester ugyanis így valószínűleg kihagyja együttese Európa-liga visszavágóját, és korántsem biztos, hogy a hétvégi angol bajnoki nyitányon ott lehet a kispadon. Az edzőt testvére, a csapat másodedzője, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Erwin Koeman helyettesítheti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?