OLDALVONAL

Komoly összegek, Babos és Fucsovics a focisták nyomában

A magyar tenisz két vezető alakja mellett más sportágak legjobb hazai képviselői is a focisták keresetét ostromolják.
  • Szerző: ST

Az Australian Openen női párosban diadalmaskodó, vegyes párosban pedig második helyet szerző Babos Tímea közel 100 millió forinttal lett gazdagabb. Érdekesség, hogy a női és férfi egyes győztese ennek nyolcszorosát kereste meg. Az összeg nagyobb részét a női páros első helye teszi ki Babosnál - ez 70 millió forintot ért.

Fucsovics komoly célt tűzött ki

Babos mellett Fucsovics Márton bankszámlája szintén súlyos milliókkal növekedett. A világranglista 63. helyére fellépő versenyző 50 millió forintot teniszezett össze az Australian Openen.

Karrierem végére legalább ötmillió dollárt szeretnék zsebre tenni a pénznyereményekből

– mondta el a %%nak Fucsovics.

Az 1,3 milliárd forint még messze van, de Fucsovicsnak sem kell aggódnia a jövője miatt.

Hanga sztárgázsit kap

A teniszezőknél is jobban keres Hanga Ádám. A magyar kosárlabda-válogatott sztárja a nyáron írt alá mesés szerződést a spanyol Barcelonával. A 28 éves klasszis három év alatt 2,3 milliárd forintot keres majd az európai sztárcsapatban. Ezzel ő a legjobban kereső magyar sportoló Dzsudzsák Balázs mögött.

Hosszú Katinka százmillió felett keresett

A 2017-ben 45 medált - köztük 35 aranyérmet - úszott össze Hosszú Katinka. Az Iron Lady összesen 105 millió forintot kapott ezekért. Érdemes összehasonlítani az összeget a tenisszel, hiszen Babos két hét alatt közel ugyanannyit keresett, mint Katinka az egész tavalyi évben.

Dzsudzsák a legjobban fizetett magyar focista

Az Egyesült Arab Emirátusokban légióskodó Dzsudzsák Balázs évi 1 milliárd forintot tehet zsebre. Az al-Vahda szélsőjét Szalai Ádám (Hoffehneim) követi 618 millióval. A dobogó alsó fokán a chicagói Nikolics Nemanja található, 492 millió forintos éves fizetéssel.

Az NB I-ben a télen Kínából hazatérő Huszti Szabolcs áll az élen, a hírek szerint egy évre 180 millió forintot kaphat a Videoton új igazolása.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?