OLDALVONAL

Kőkemény diktatúra, a szexet is tiltják!

Nem könnyû az élete a Manchester City futballistáinak. Pep Guardiola menedzser rövid pórázon tartja őket.
  • Szerző: mv

Pep Guardiola kőkemény diktatúrát tart a Manchester City öltözőjében, az éjfél utáni szexen kívül öt másik dolgot is megtiltott a játékosoknak – írta a The Sun. Az angol csapat trénere senkinek sem kegyelmez, ha az alábbiakban vétkezik:

Pizza. Guardiola előtt a Manchester City öltözője a meccsek után dobozokkal volt tele, rengeteget pizzát rendeltek a csapatnak. Ennek vége, a spanyol szakember a mérkőzéseket követően diót etet a sztárokkal.

Reggeli. Nem ehetnek akármit reggelire a City menői, véget ért a kolbászok és a muffinok korszaka. Guardiola régi vágású, családi összeülést rendelt el, mert úgy véli, ez a nap legfontosabb étkezése.

Gyümölcslevek. A nagy cukortartalmuk miatt Guardiola a gyümölcsleveket is tiltólistára helyezte. A tréner inkább naponta ötször friss gyümölcsöket etet a futballistákkal.

Wifi. Guardiolának elege lett abból, hogy minden játékosa a telefonját bámulja, beszélgetést rendelt el. Kitiltotta a mobilokat az edzőközpontból, sőt, a wifi sem működik.

Frizurák. Guardiola megtiltotta a fura frizurákat, nem engedi, hogy a játékosai logókat vagy szavakat nyírjanak a hajukba. Diszkrét hajviseletet követel meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?