OLDALVONAL

A túlvilágról is segíti Kobe Bryant a családját, özvegye tanúsítja

Hihetetlen összeg a bizonyíték. Ekkora pénzhegy ütötte Vanessa Bryant markát a majdnem két éve elhunyt NBA-legenda előrelátásának hála.
  • Szerző: Ripost

Majdnem két éve (2020 januárjában) hunyt el helikopter-balesetben Kobe Bryant és egyik lánya, Gianna, de a legendás kosaras még mindig segíti a családját. Az NBA-sztár egy előrelátó befektetésének hála, a minap 400 millió dollárral (125 milliárd forint) gazdagodott az özvegye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

67-szeresen kifizetődött a befektetése

67-szeresen kifizetődött a befektetése
Fotó: Instagram

Bryant annak idején 6 millió dollárt fektetett be egy induló energiaital-márkába, 10 százaléknyi tulajdonrészért cserébe. A céget most dollármilliárdokért fölvásárolta a Coca-Cola. A sajtóhírek szerint rekordösszegű üdítőbizniszen 400 millió dollárt keresett Vanessa Bryant, akinek a vagyonát így már 1 milliárd dollárra (310 milliárd forint) becsüli a Forbes magazin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés

„Gratulálok, Papi! Megcsináltad! Mindig egy lépéssel a többiek előtt. Annyira büszke vagyok mindarra, amit elértél. Bárcsak itt lehetnél, hogy együtt ünnepeljünk! Ezért is megérdemelsz minden elismerést. Továbbra is NAGY vagy. Örökké szeretni foglak”

- írta Bryant 39 éves özvegye az Instagramon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?