OLDALVONAL

Kitálalt a szakértő, Rossi csapata ezért maradt le a világbajnokságról

Bozsik Péter tisztán látja, hol bukott el a válogatott.
  • Szerző: sk

Keserédes győzelem Varsóban, a magyar fociválogatott 2-1-es sikerrel zárta a világbajnoki selejtező-sorozatot Lengyelországban, azonban így is csak negyedik lett a csoportjában. Ami igazán fájó, az az együttes, amely négy pontot szerzett a lengyelek ellen, pontot rabolt az angoloktól, döntetlent játszott az Eb-n a németekkel és a franciákkal, kétszer kikapott Albániától. Ők szeptemberig még gólt sem szereztek ellenünk, most azonban kétszer 1-0-ra vertek minket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Albánia Budapesten is nyert, Fotó: Nemzeti Sport

Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitány szerint is ez a két találkozón múlt a selejtezősorozat sikere:

„Az egész képbe belerondít az őszünk, de főleg a szeptember. Ott valami megtört – mondta a Borsnak az M4 Sport televízióban szakértőként dolgozó Bozsik. – Megint a sorsdöntő, ki-ki meccsekkel nem tudtunk mit kezdeni. Két éve Szlovákia ellen nem szereztünk pontot, idén pedig az albánok ellen. Talán nagy volt rajtunk a teher, de tavaly a bolgárok és az izlandiak elleni pótselejtezőn nem zavarta a játékosokat a tét.
Bozsik szerint azt kell megfejteni, miért van az, hogy akkor nem tud teljesíteni a csapat, amikor hasonló erősségű riválissal szemben kell támadófocit játszani”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?