OLDALVONAL

Kitálalt a kapcsolatáról Liu Shaolin Sándor!

Az olimpiai bajnok és a fiatal énekesnő az első perctől fogva megtalálta az összhangot, és most boldogabbak, mint valaha.
  • Szerző: ripost

Karácsony óta alkot egy párt Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili, és bár furcsán hangzik, de az énekesnőnek először fogalma sem volt arról, hogy egy olimpiai bajnokkal randizik.

Rövid idő alatt szerettek egymásba: Liu Shaolin ráírt Lilire, ingyen koncertjegyeket kérve. 

Azóta boldogok együtt, és úgy érzik, maximálisan megbízhatnak a másikban.

"A bizalmat előajándékként adtuk a másiknak, aztán majd később derül ki, megérdemeljük-e. Mindkettőnknek fontos, hogy szabadok legyünk. Nem korlátozzuk egymást, nem tiltunk semmit a másiknak, mégis ragaszkodunk a másikhoz. Shaolin sokat utazik, de ez nem gond, nekem alkotóként szükségem van az egyedüllétre időnként, és jót tesz a kapcsolatunknak, ha egy kicsit hiányozhatunk a másiknak" – mondta el a Best magazinnak Péterffy Lili.

"Tisztában vagyunk azzal, mire vágyik a másik, és hogy azonos cél felé tartunk az életben. Lili olyasmit adott nekem, amit más mindig el akart venni tőlem: a szabadságot. A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy kitárulkozzunk egymás előtt, maximálisan őszinték legyünk. Nem vezetnek jóra a tabuk, falat húznak az emberek közé. Éppen ezért érzem különlegesnek a kapcsolatunkat: egyértelműen akartuk egymást" – fogalmazott a lapnak Liu Shaolin Sándor. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?