OLDALVONAL

Kiss László mindent elveszíthet

Százhalombatta sportuszodája még Kiss László nevét viseli. Egyelőre. De a város vezetősége már vizsgálja a lehetőségeket, és a szakembert erkölcsi bizonyítványa sem védi meg...
  • Szerző: szz

Alpolgármesteri és szövetségi kapitányi posztjáról már lemondott, de ennél többet is bukhat Kiss László. Százhalombatta ugyanis korábban díszpolgárának választotta az úszóedzőt, a helyi sportuszodát is róla nevezték el. Ezeket is elvehetik a korábban csoportos nemi erőszak miatt börtönbüntetésre ítélt Kisstől.

Szabó Attila helyi képviselő nem titkolja, ő már szavazott volna arról, hogy megfosszák címeitől Kiss Lászlót.

A következő önkormányzati ülésen ezt a döntést is meg kell hoznunk. A történet régi, de ha Kiss László valóban koncepciós per áldozata lett, akkor kérhetett volna rehabilitációt

- fogalmazott Szabó Attila, aki sérelmezte azt is, hogy Kiss személyesen nem jelent a képviselő-testület csütörtöki zárt ülésén, csak lemondását küldte el levélben.

A következő ülés április végén lehet. Noha a város Kiss erkölcsi bizonyítványa alapján adta a címeket az edzőnek, ez sem védheti meg a szakembert, valamint az uszoda jelenlegi nevét.

És ezeket olvastad már?