OLDALVONAL

Ettől félnek a férfiak, mindent elárult a gyönyörű magyar bajnoknő

Kiss Anna tarolt az INBA fitnesz-világbajnokságon, ahol a bikinikategóriában második, sportmodell-kategóriában ötödik lett. A hölgy saját bevallása szerint erős jellem, akitől tartanak a férfiak.
címkék:

Remek éve van a 24 éves, 162 centi magas Kiss Annának, hiszen október elején megnyerte az INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség) pécsi vb-kvalifikációját, Bukarestben pedig dobogós helyen zárt a bikini kategóriában.

sorozatban a harmadik nyarán diétázott

Kiss Anna sorozatban a harmadik nyarán diétázott
Fotó: Kiss Anna

„A fő versenyszámom a bikini, ami nőiesebb, erektől mentes formákat követel, a sportmodellnél a szálkásabb, izmosabb, kockahas az elvárás„ – mesélte a Borsnak Anna, aki civilben értékesítési tanácsadó egy biztosítótársaságnál és mellette marketing mesterképzőre jár az ELTE-n. – „Az edzőtermi edzéseket nyolc éve kezdtem, még gimnazista koromban, de ezen kívül atletizáltam, kosaraztam, aerobikoztam, sőt táncoltam és úsztam is, mert ez adott örömöt. Most heti öt súlyzós edzésem van, naponta maximum 3-4 óra, amiből kettő kardió, a többi súlyzós” – mondta Anna, akinek élete rengeteg lemondással jár, idén a harmadik nyara ment el azzal, hogy versenydiétázott. „A versenyek után azért jár egy kis jutalomfalat. Édesszájú vagyok, de a kedvencem a nagymamám borsólevese.„

Annára a középiskolában furcsán néztek, amikor kiderült, hogy mibe vágott bele, az egyetemi évei alatt pedig igazi csodabogárnak tartották, amikor edzőcuccokkal és bedobozolt, grammra pontosan kiszámított ételekkel érkezett az előadásokra.

„Fiatalon sokszor voltam színpadon, énekeltem, hat évig magántanárhoz jártam, több versenyen indultam, és országos népdalversenyen aranyminősítést értem el. Erős személyiség voltam és vagyok is. A fiúk ettől bátortalanabbak, de nem baj, mert van párom és ő büszke rám” – mesélte Anna, aki után, formás idomait látva, sokszor megfordulnak a pasik az utcán, de ő már megszokta ezt, nem zavarja.

A fitneszlady az év első felében átesett a Covid-fertőzésen, amit nagyon nehezen viselt, gondolkodott a visszavonuláson, de mostanra annyira elkapta a versenyszellem, hogy a november 20-i, prágai Eb-n is az első hely megszerzése a célja.

„Addig folytatom a testépítést, ameddig örömet okoz. Persze, ha úgy alakul, hogy családom lesz, akkor az lesz az első„ – zárta Anna.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?