OLDALVONAL

Kiderült, miért szakított az álompár

Habár bejelentette szakítását Tiger Woods és Lindsey Vonn, de a valódi okáról mélyen hallgattak. Úgy hírlik, a golfozó megcsalta a szőke szépséget.
  • Szerző: Ripost

A is beszámolt arról, hogy az olimpiai bajnok síző, Lindsey Vonn és a zseniális golfozó, Tiger Woods három év után szakított egymással. Az álompár eredetileg azzal indokolt, hogy túl sokat voltak külön, nem tudták egymáshoz igazítani a programokat, ezért jobbnak látták, ha külön utakon folytatják. A Daily Mail szerint korántsem ez áll a háttérben.

A brit lap úgy tudja, Tiger Woods régi önmagát idézte, és megcsalta barátnőjét. A párhoz közel álló informátor arról számolt be, hogy a golfozó egy éjszakás kalandokkal kárpótolta magát a gyengén sikerült versenyeket követően. Woods ezúttal nem titkolta el a légyottokat, bevallotta Lindsey Vonnak a történteket.

A síző nem balhézott, úgy hírlik, könnyen vette a dolgot. Tiger Woods szerette volna megmenteni a kapcsolatot, arra kérte Vonnt, hogy járjon vele szexterápiára, de a nő – csakúgy mint a golfozó korábbi párja, Elin Nordegren – ezt elutasította, és bejelentették a szakítást.

Ezek után nehéz elhinni, hogy közös megegyezéssel történt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?