OLDALVONAL

Kemény szavak, nem mindenki örül a veszprémi sztáredző üzenetének

Ljubomir Vranjes türelme eddig tartott, mostantól más csapatot akar a pályán látni. A gyorsabb játékosok előnyt élveznek nála.
  • Szerző: HBK

A férfi kézilabda NB I-ben a Telekom Veszprém 42 gólt dobva győzte le a Vácot. A siker után a veszprémi együttes edzője, Ljubomir Vranjes kijelentette, mostantól más csapatot akar a pályán látni.

„Mostantól egy más szellemiségű Veszprémet szeretnék látni a pályán, a mai mérkőzésünk ennek a folyamatnak az első lépése. Mostantól rohanni fogunk. Belefáradtam, hogy bár jó a védekezésünk, nem tudjuk kihasználni. Mostantól azok kapnak nagyobb szerepet, akik képesek azon a sebességen kézilabdázni, amit elvárok”idézte a vehirsport.hu Vranjest.

Néhány szurkoló úgy reagált a hírre, hogy ezzel Vranjes előkészítene egy nyári nagytakarítást, mert a mostani keretben több olyan játékos is van, akik nem illenek bele egy rohanós taktikára épülő rendszerbe.

Ez viszont törést is okozhat csapaton belül, hiszen a legnagyobb nevektől nyilván nehezebben válna meg a vezetőség. Vranjes tehát nehéz fába vágta a fejszéjét, kérdés, hogy mennyire fogják ebben támogatni a játékosai.

És ezeket olvastad már?