OLDALVONAL

Katinka, kérj bocsánatot Laci bácsitól!

Hosszú Katinka és a szövetség vitájának ártatlan áldozata Kiss László. A lemondó kapitánynak igaza van, nem ezt érdemelte. Most Katinkán a sor.
  • Szerző: szz

Hosszú Katinkának kiváló eredményei elérése után most az emberi nagyságát illene bebizonyítania. A világ- és Európa-bajnok úszónőnek a szövetséggel vívott csatájában nem ez volt a célja, de mégis elérte, hogy lemondjon Kiss László kapitány.

A 75 éves szakember szavaival nehéz vitatkozni, valóban megalázó helyzetbe hozták szerdán, többen is. A szövetség azzal, hogy nem kímélte meg a mestert, és elengedte őt az eseményre, holott tudni lehetett, hogy ennek a találkozónak jó vége nem lehet.

Hosszú pedig akkor hibázott nagyot, amikor faképnél hagyta a szakembert.

Az Iron Ladynek lehetnek problémái, jogos felvetései, de Kiss Lászlóval ezt nem tehette volna meg. Neki köszönhetjük többek között Egerszegi Krisztina, Kovács Ágnes, Czene Attila és Cseh László sikereit, a mester Magyarországon mindenki számára csak példakép lehet.

Ahogyan Katinka is példakép. Ezt most bizonyíthatja azzal, ha újra kiáll a nyilvánosság elé, s bocsánatot kér Kiss Lászlótól.

Hajrá, Katinka!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?